21 Nisan 2015 Salı

Dünya'nın en tuhaf gelenekleri nelerdir?

Ülkemin, atalarımın, gelenek, görenek ve ananelerimizin gözünü seveyim.

Ülkeler hakkında bir konu araştırırken aşağıda yer alan bu listeyi buldum ve hemen sizinle paylaşmak istedim. Gerçekten okurken bile bazılarına çok güldüm ve bazıları kanımı dondurdu! Bir göz atın derim...


*Liverpool'daki dükkanlarda çocuklar vitrini seyrederken kadın vitrin mankenini soyamaz yada giydiremez.


*Newlyweds'de evlenen çift gerdeğe tören sırasında yere serilen hasır üstünde ve davetlilerin gözü önünde girmek zorunda. kesinlikle sapıkça! 


  
                                   

*Guam'da bakirelerin evlenmesi yasak. Bunun için kızlar bekaretlerini para karşılığı bu işi yapan kişilere bozduruyor.     erkeğin ...su :)))

*Arizona'da patlak lastikli otomobil içinde sevişmek yasak. Kurala uymayanlar; ön koltukta sevişmiş ise 25, arka koltukta sevişmiş ise 50 dolar ödüyor..

*Gine'de evli kadını baştan çıkaran adamın el ve ayak parmaklarından biri kesiliyor. Kesilen parça ise ilişkiye giren kadına yediriliyor. korkunç!

*Guyana
'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor, sonra da bir eseğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor. amaç???

*Colombia'da gelinin annesi gerdeğe giren çiftin yatağının kenarına oturarak ilk ilişkiye şahitlik ediyor. sapıklık bence!!!

*Hindistan'da evlere gündeliğe gelen kadınlar evdeki bekar gencin seksüel ihtiyacını karşılamak zorunda. kadın olmak dünyanın her yerinde zor!

*Laos'da kadınların ayakları
 en erotik bölge kabul ediliyor. Bu nedenle kadınların ayaklarını göstermeleri yasak. hepsi ayak fetişi ise demek ki :D*Tazmanya'da kadın ölen kocasının cinsel organını boynuna asmak zorunda.  ceza gibi  o_x

*Tayvan'da damadın akraba yada arkadaşı gelinin bekaretini alıyor. Gerekçesi: "Damat böyle sıkıcı bir isle zaman kaybetmesin!!!!!!!" biri damadı çok pis yemiş! ve intikam almak için sonraki nesillere bunu söylememiş :)))

*Amboyna adasında mahsulün az olacağı belirlenirse, erkeklerin güneş batımında çıplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasında mastürbasyon yapmaları gerekiyor. çarpılın da kurtulalım diyen yok sanırım...

*Endonezya'da masturbasyonun cezası kellenin uçurulmasıymış!

*Guam'da mesleği ülkeyi dolaşıp bakire kızlar bulup onlarla ilk kez yatmak olan erkekler varmış. Bunun nedeni de: Guam'da bakirelerle evlenmenin yasalara göre yasak olmasıymış. Peki böyle bir iş için başvurular nasıl kabul ediliyor acaba? Hatta daha da iyisi böyle bir yasayı tüm dünyaya kabul ettirmek için nereden başlamalı? Pek çok Orta Doğu ülkesinde şu yasa geçerliymiş. Bu yasa birilerinin hem cebini dolduruyor hem de ağzının suyunu silmelerine neden oluyor bence...

*Bir kuzu ile cinsel ilişkiye girdikten sonra onun etini yemek günahmış.

*Üstsüz satıcı kadınlar İngiltere, Liverpool'da yasalmış, Fakat yalnızca tropik balık magazalarında!

*Bolivia, Santa Cruz'da bir adamın bir kadın ve kadının kızı ile aynı anda seks yapması yasal değilmiş. aaa bi de yasal olsaydı...

*Maryland'de otomatlardan prezervatif satışı yasakmış, bir istisna dışında: Alkollü içeceklerin, sadece o mekanda tüketilmesi gerektiği mekanlarda satılabiliyormuş.

*Lübnan'da erkeklerin hayvanlarla seks yapmaları yasalmış: Ancak hayvan dişi olmalı.Hayvan erkek ise bu ilişkinin cezası ölüm. Hayvanların bile dişisi için bu dünya daha kötü ve daha zor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)