16 Nisan 2015 Perşembe

Duyduk duymadık demeyin; Dünyanın en çok kazanan blogerları açıklandı!!!

30 yaşındaki Bie Eadie, Atlantic Pasific adlı blogun sahibi olup sayfasında giyim kuşama dair trend herşeyi paylaşmakta. İstatistiklere göre sayfasında ayda 2 milyon kişi ağırlamakta... O kadar popüler ki ünlü firmalar için modellik bile yapıyor! Oldukça sadece görüntüde olan sayfasını incelediğimde bir firmanın kataloğunu inceliyormuşum gibi hissettim.





Uzun kızıl saçları ile bir masal kahramanını anımsatan Jane Aldridge, 15 yaşında blog yazmaya başlamış. En büyük tutkusu ayakkabıları. 8 yılır aktif blog yazarlığı neticesinde inanılmaz paralar kazanıyor. Şöyle ki; blogunda kıyafetlerini yada koleksiyonlarını göstermek isteyen firmalar kendisine 20000 USD ödemekteler. Sea of Shoes bu masal kahramanımsı hanım efendinin blogudur.


Sosyal medyada da Heidi Klum'a benzerliği ile çok konuşulan ve Avustralya'nın en iyi giyinen kadını olarak da adlandırılan Jessica Stein 24 yaşında olmasına rağmen inanılmaz derecede popüler olmayı başarmış. Blogu ziyaret etmek isteyenler için Tuula Vintage tıklamanız yeterli... Ben bayıldım.

                                        

Bir iç mimar olan Aimee Song 26 yaşında ve 2008 yılından bu yana blog sahibi. Yazdığı yazılar ve tanıttığı (giydiği) giysiler için ve hatta giydiklerinin satışından bile çok ciddi rakamlar kazanmakta. Bu arada ben sayfasındaki kombileri incelerken ayakkabılara bittim. Song of Style a bakarsanız ayakkabılar konusunda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Ayda sayfanızı 4 milyondan fazla kişi ziyaret ediyor diye bir düşünsenize...? :))) 2004 yılında blog oluşturup yazmaya başlayan Bryan Boy 'un aylık kazancı hakkında kesin bir bilgi yok sadece katıldığı etkinlik başına 40000 USD kazanmakta ve erkek modasına dair oldukça dikkat çekici resimler yer almakta. ( bence biraz efemine bir görüntüye sahip )

Leandra Medine moda dünyasının ünlü defilelerinde daima ön sıralarda yer alıp kendi fotoğrafladığı ürünler hakkında oldukça sağlam yazılar yazmaya sadece ve sadece 5 yıl önce başlamış desem inanır mısınız? :o Çok kıskandım yemin ederim. Yıllık kazancı ise 1 milyon USD. Man Repeller benim için gerçekten kıskançlık uyandırıcı bir konumda!!!


Fasion Toast un blogerı olan Rumi Neely 2008 yılında blog yazmaya başladı öncesinde ise ebay'da yalnızca bir vintage mağazası varmış. Kusursuz olan fiziki sayesinde modellik yaparak para kazanmakta ve blogu sayesinde de bir çok ödül toplamakta. En bilinen yanı da Bryan Boy'un yakın arkadaşı oluşudur.


The Sartorialist blogunun en dikkat çekici tarafı sayfadaki resimler sokakta ki tarz sahibi insanlara ait oluşu. Scot Schuman gelirini bu fotoğrafları satarak kazanmakta. Bir çok resmi kitap haline getirildi ve müzelerde gösterime sunuldu.


Enerjisi oldukça yüksek olan bir diğer blogda The Blond Salad. Blogun sahibi olan Chiara Ferragni 28 yaşında olup oldukça zengin bir ailede gözlerini hayata açmıştır. Kaç yılından beri yazıyor emin değilim ama kesinlikle harika işlere imza atıyor. Geçen seneki kazancı 8 milyon USD ve marka lansmanları için katıldığı etkinlik başına 30000 EURO almakta.



Ne diyelim; darısı ülkemizdeki bloggerların da başına ;) Hayal edilecek gibi birşey değil!!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)