15 Nisan 2015 Çarşamba

Ear Cruff / Kulak Kelepçeleri Hala Trend

A aaa...!

Ear Cruff lar hala çok moda... 80'li yıllarda yani ben daha ilk ergen yaşlarıma girdiğimde de 1 cm lik kelepçe modelleri inanılmaz modaydı. O dönem ünlü olan tüm solistlerin kliplerinde görmek elbette ki çok mümkündü. Altından daha çok gümüş versiyonlarını herkeste  ve her yerde bulabilirdik. Bir üst versiyon olarak yine o yaz kulak memesinden kulak kepçesine zincir ile bağlı daha havalı modelleri ortalığı tam anlamıyla yıktı geçti. Benim bile iki modelden de vardı yani. O kadar diyorum... ;)



2013 yılı filandı sanırım yeni sezon takılar çıktı piyasaya... ekranlarda, dergilerde, ünlü markaların tezgahlarında ear cruff adı ile inanılmaz pırıltılı ürünler vardı. Bu trend de daha öncekiler gibi ilk önce tabi ki Hollywood'un ünlüleri sayesinde hayatımızda yerini aldı. Kullanan ünlülerin havası birden bu yeni dizayn kulak kelepçeleri ile insan üstü canlılara dönüşüyordu. Belki de ben normal değilim bana öyle geldi :D 

 Resimlere göz attığınızda abartmadığımı siz de göreceksiniz. Üstelik şimdi hala çok moda olan bu aksesuarları H&M, KOTON, MANGO ve ZARA gibi ünlü markaların standlarında bulmanız da çok mümkün. Hazır ilkbahar mevsim enerjisi sayesinde alışveriş yapma aşkı ile tutuşurken, girdiğiniz mağazalarda belki siz de bir ear cruff edinmeyi düşünebilirsiniz. Gündüz gece farklı kombinler ile kullanabileceğiniz bir çok çeşiti mevcut. Eğer alırsanız güle güle kullanın ;)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)