1 Haziran 2015 Pazartesi

Ben bir FirkiMühim 'im


Tekrar merhaba!

Sonunda bu cumartesi kargom geldi ;) Hemen konuya girmek gerekirse; son bir kaç aydır ben bir FikriMühim 'im! ''FikriMühim olmak nedir?'' diyenler lütfen tıklasın.

                           


Yoğun iş temposu nedeniyle bir kaç kampanyasını kaçırmış olsam da bu hafta sonu yapılan Islak Havlu Paneli' ni deneme şansım nihayet oldu. Bildiğimiz ünlü bir marka yeni bir ürün olarak ıslak havlu çıkartmaya hazırlanıyor. Bunun  öncesinde de piyasa araştırması ve kullanıcı yorumları almak için FikriMühim ile ortak çalışma yapmışlar. Yeni bir ürün ilk kez sunulacağı için de kesinlikle ama kesinlikle ürünün resmini yada markasını paylaşmamam gerektiğine dair gelen mailde uyarı yapıldı. Bu sebepler ürüne dair ne bir resim ne bir isim hiç bir şey paylaşamadığım için sizden özür dilerim. Yakında zaten ürün piyasada ki yerini alacaktır. o sebeple birazcık sabır lütfen ;))

Peki FikriMühim olmak size ne kazandırır derseniz; Ana sayfasında da grafikle anlatıldığı gibi en iyi markaların ürünlerini ücretsiz olarak siz denersiniz. Araştırmalara katılarak puan ve ödüller kazanırsınız, fikirlerinizi ve özel avantajları sevdikleriniz ile kazanırsınız.

Şayet siz de böyle bir tecrübe yaşamak isterseniz; www.fikrimuhim.com 'u ziyaret edebilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)