29 Haziran 2015 Pazartesi

Çok Yıpranmış Saçlara Schwarzkopf'dan Gliss

Bir kaç aydır saçlarımı nadasa bırakmış olmama rağmen sık yapılan renk değişiklikleri, uygulanan fönler, maşalar, stres yada hormonal değişiklikler ile saçlarım oldukça yıprandı ve hala tam anlamıyla toparlanamadı.

Ben beslenmeme dikkat eder miyim? Evet çoğunlukla ederim. Doğal yöntemler ile saçlarıma düzenli olarak bakım da yapsam yeterli gelmediği ortadaydı... Bu sebeple Gliss'in daha önce başka ürünlerini kullandığım için güvenle almıştım, kesinlikle söyleyebilirim ki yanılmamışım.



Argan Yağlı Serumu, saçıma uygularken yapış yapış bir his yada görüntü olur mu diye çok korkmuştum ama kesinlikle olmadı. Ürünün kapağında yazan slogan çok hoşuma gitti. ''Sihiri Keşfedene Kadar Çalkalayın'' içerisindeki dore rengi zerrecikler müthiş bir uyumla dans ediyor. Sloganda da sihirden bahsedilmesiyle; 'benim gibi bir çok kadının içerisindeki prenses ruhu hedeflenmiş' diye düşünmeden edemedim. Beklentim sadece kokusu açısından biraz yüksekmiş sanırım çünkü fresh bir koku olsaydı, hani böyle hafif bir çiçek kokusu gibi yada en azından Gliss'in sıvı saç kremi kokusu olsaymış kesinlikle süper bir uyum olurmuş!!!

Bir süredir kullandığım, bünyesinde sıvı keratin barındıran Gliss Saç Kremi; hem yapısı ile hem saçımda bıraktığı yumuşaklık hissi ve kolay taranma (saçlarım kıvırcığa dönük şekilde saçma sapan bir dalgaya sahip) sayesinde ve elbette ki hoş kokusu ile kesinlikle saçlarımın vazgeçilmezi haline geldi. Gönül rahatlığı ile diyebilirim ki, saçlarım için üzülüp stres yapmamı oldukça minimize etti.

Eğer sizinde kolay kabaran hatta benim ki gibi tiftiklenen yıpranmış ve ince telli saçlarınız varsa ve ne yaparsanız yapın işe yaramıyorsa kesinlikle tavsiye ederim.

İyi akşamlaaar !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)