21 Temmuz 2015 Salı

AnadoluJet ile Uçmayan Kalmasın!

Bayram sonrası herkese merhabalar.

 Aile ziyareti için bu kez AnadoluJet ile seyahat etmeyi tercih ettim. Uçak biletlerinin ekonomik oluşu, servis kalitesi, güler yüzlü çalışma ekibi nedeniyle gerçekten tercih sebebimdir!





Firmanın reklam sloganı AnadoluJet ile uçmayan kalmasın! Giderken 2 saat uçağımız rötar yaptı. Havalanı ekibi tarafından bu iki saat süresince hiçbir açıklama yapılmadı. Uçağa binmek için bekleyen misafirlerin içerisinde çok fazla sayıda bebek ve yaşlı oluşu vs nedenlerle evet oldukça gergin zaman dilimleri geçirdik. Bizden sonraki başka uçakların kalkması filan bizi geceden sabaha  iyice hırpaladı... Bu sebeple twitter hesabımdan hemen iki adet @anadolujet 'e yaşanan aksaklıkları izah eden atarlı twitt atınca hemen cevap vermelerine inanılmaz şaşırdım. Sonrasında ki 10 dakika içerisinde kapılar açıldı ve biz nihayet uçağımıza binebildik. Müdehaleleri için teşekkürler!!!

Gazipaşa Havaalanı 'ndan kalkışımız sırasında yaşanan rüzgardan korkmadım değil! 



10 dakikalık güzellik şekerlemesi yaptıktan hemen sonra, servisin başlaması bir gün önceki öğlenden beri bir şey yemediğimi hesaba katarsak mütevazi servisleri resmen şölene dönüştü!!! Sandviç ekmeği olarak tam tahıllı buğday ekmeği kullandıkları için ekstra teşekkür ederim.



Gerek bayramın birinci günü sabahı Gazipaşa'dan Esenboğa'ya, gerekse dün gece Esenboğa'dan Gazipaşa'ya uçuşumuz bizlere güler yüzlü servis veren AnadoluJet kabin ekibine çok teşekkür ederim.

AnadoluJet ile uçmayan kalmasın!

3 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takipteyim banada uğrarsan çok sevinirim sevgiler :)

    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba cevaplamam geç olsa da sizi ekledim. ;))

      Sil
  2. Evet Anadolujet uçmayan kalmasın. Hadi hemen Anadolujet uçak bileti al ve uçmaya başla
    https://www.3havalimanı.com/anadolu-jet

    YanıtlaSil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)