22 Temmuz 2015 Çarşamba

Çiçek Taçı Nasıl Yapılır ?

Selamlar!
''Bir kendin yap projesi ile daha karşınızdayım.'' gibi büyük büyük girişler yapmak istemiyorum. :))
Şu başımda görmüş olduğunuz taç var ya işte onu ben yaptım. Görenler çok güzel olmuş dediği için de, anneniz evde yokken onun yapma çiçeklerini nasıl yolup kendinize ya da sevdiklerinize taç yapabileceğinizi göstermek istedim hepsi bu ;)

                                   

Aslında bu postu bir kaç gün önce yazmak istemiştim ancak kısmet bugüneymiş. Stresli olduğum dönemlerde kafamı meşgul etmek için birşeyler yapmam gerekiyor çok şükür annemden, anneannemden ve babaannemden de genetik miras olarak birşeyler geçmiş ki el emeği olan bir çok şeye yeteneğim var. Bu yapma çiçekleri birkaç yıl önce anneme ben almıştım. Yolculuk stresi nedeniyle elime bu geçti bende değerlendirmek istedim.

             
Çok fazla detaya gerek yok aslında; malzememiz bir buket yapma çiçek epi topu!!! Çiçekleri buketinden çıkartırken tellerinin ellerinizi kesmemesi için en altta bulunan dalgan başlamanızı öneririm. Bu zaman açısından da büyük bir kazanç sağlayacak.

                                        


Tek tek bütün çiçekleri ayrıldığında, papatya tacı yapar gibi çiçeklerimizi sarmaya başlıyoruz. Kendinize yada bir başkasına, kime yapacaksanız onun kafa ölçüsüne göre çiçeklerinizi sardıysanız yine aynı yönteme devam ederek  birleştirme yapıyorsunuz ve hoooop! Çiçek tacımız hazır!!!


Ben çiçek tacımı takıp zafer kazanmışcasına birsürü resim çektip sosyal hesaplarımda paylaştım. Umarım siz de beğenmişsinizdir. Güle güle kullanın. ;))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)