16 Temmuz 2015 Perşembe

Dresslink 'in handikapları nelerdir???

Merhabalar, eeey blog aleminin güzel insanları!

İki ay kadar önce üye olduğum ve hakkında bir çoğumuzun da yazıp çizdiği Dresslink hakkında bir hayli araştırma yaptım. Yalan değil bazı detayları keşfedene kadar erkek arkadaşım ile alış veriş yapmam yada ertelemem konusunda oturup şapşik şapşik yalvardığım bile oldu. (Çünkü o çok garantici biridir. Benim iyiliğim için elbette araştırmamı istedi.)



Öncelikle alışverişlerinizde dönem içerisinde kullanmak için 50 $ gibi bir bir açık çek veriyor. Evet elbiseler harika, fiyatlar wuhuuu, bir sürü değişik ve inanılmaz ürün var. Hatta bazılarında sözüm ona nakliye / kargo ücreti bile yok?!?... vs vs vs.

Sevgilimin de şehir dışında oluşunu fırsat bilip şu nakliye ücreti gerektirmeyenler sayfasından 8 10 parça bişeyler ekledim sepetime. Paypal ödemeye geldim. Süüüpriiiz!
Tam anlamıyla eşek yükü ile nakliye masrafı çıktı.


Resimde de göreceğiniz gibi FreeShipping diye gruplandırılan ürünler için 24,85 $ nakliye ücreti karşıma çıkınca çok beğendiğim gece elbisesini alma fikrinden de vazgeçmek zorunda kaldım. Şayet bu ürünlerde sitede bahsi geçtiği gibi nakliye ücreti alınmayacak olsaydı ve ürünler resimdekiler ile birebir olsaydı ve son olarak sağ salim elime ulaşsaydı paraya kıyıp (nakliye ücreti inanılmaz tutuyor) o gece elbisesini alacaktım ancak kesinlikle bundan böyle bu siteye inanıp ürün almak isteyeceğimi düşünmüyorum.

Bunun dışında hani o siteye üye olurken verdikleri 50 $ indirim çeki varya, işte o çeki de bu freeshipping (sözüm ona nakliye ücretsiz) bölümde kullanamıyorsunuz. Bilginiz olsun.

Eğer alış veriş yapmayı düşüneniniz varsa diye söylüyorum lütfen çok dikkat edin. Eğer butik yada kozmetik mağazanız varsa ve toplu alışveriş yapacaksanız amenna ama benim gibi kendinize yada sevdiklerinize hediye alacaksanız uzak durulması gerektiğine inandığım bir site olarak ziyaret edilmeyecekler grubunda Dresslink yerini aldı.

Umarım yazdıklarımın sizin için yararı olur.

Not: Bu arada iyice araştırmama neden olan sevgilim, yokluğunda arkandan masum bir yaramazlık yapmak istediğim için pişmanım ^.^

Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)