13 Ağustos 2015 Perşembe

Düşünce gücüne en iyi örnek bence Demet Akalın' dır!


Herkese selam.

Dönem dönem hepimizin hayatında kırılma noktaları oluyor. Yıllardır sürekli okuduğum kişisel gelişim kitaplarından mıdır bilinmez bir süredir aklımda bu postu yazmak var. Bitirebilirsem inşallah...

Öncelikle annelerimiz bizi daima bizden kötü durumdaki insanların durumunu düşünüp aç gözlü / doyumsuz olmamamız konusunda hep öğütler vererek büyüttü. Bir nevi mutasyona uğramış Pollyanna yaşam felsefesi de denebilir. İyi şeylere odaklan ki iyi olsun gibi.


Parapsikoloji ve Kuantum fizike göre benzer enerjiler birbirini çeker! Yani olumlu düşünmeliyiz.

Dinimize göre hayır söyle ki hayır olsun! Bir şeyi tüm gönlümüzce ve temiz duygularla dua ederek istersek verileceği belirtiliyor.

Annemlere göre bir şeyi 40 kez söylersen olur, iyi şeyler söyle.

İşte bunlar hep benzer tezler. Şimdi derseniz ki bu konu nereye gidiyor, en zor durumlarda bile dik durup pozitif olarak düşünebilirsek, yada dua edersek, dilediğimiz her şey ama her şey bize bir şekilde dönüşüm yapmakta. Benim için Demet Akalın tüm bu savunulan görüşlerin en güncel örneğidir.


Örnek vermek gerekirse... Sevgili Demet Akalın; (yeni albümüne bayıldım) kadıncağız neler yaşadı etti. Dik durdu, atarlı giderli, dualı dilekli şarkılar ile sonunda istediğine kavuştu. (Sonsuz mutluluklar dilerim eşi ve bebişi ile)

Demek ki neymiş; ''Pozitif düşünce kazanır.'' Babaanemce versiyonu; ''Gara tencereen kapaaaa, Allah n'apaa yapaa'' Türkçe meali: Sen içini ferah tut yavrucuğum, Allah bir çare verir  :))))

Gönlünüzden geçen şeylerin en güzellerine kavuşmanız dileğiyle...

Gününüz güzel geçsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)