2 Eylül 2015 Çarşamba

Sleppy Bebek Bezi; En iyisini isteyen annelere...


Selamlar,

Sizi bilmem ama ben tam bir ıslak mendil tüketicisiyim. Alınca da öyle çanta boyu filan almam bildiğiniz ekonomik boy, 3 lü yada 4 lü paketlerden alırım. İş yerime, arabama, evde bir kaç noktada elimin altında hep olsun isterim.



Bir de çocuğum filan olsaymış sanırım koli koli alacakmışım. :)) Üstte resmini gördüğünüz 4 lü paketi 2 ay kadar bir sürede kullandım. Zaten sırf iki paketi iş yerinde bitti. Her ne kadar günlük olarak çalışma masam temizleniyor olsa da illa telefon alış verişlerimizde yada masama oturur oturmaz illa ki silmek ihtiyacı hissediyorum. Pimpirikli yada hasta olduğumu düşünebilirsiniz. Benim için sakıncası yok ;)



Neyse ; Islak mendilleri araştırırken Sleppy 'in web sayfası ile tanıştım. Ücretsiz numune denemek için (lütfen tık tık)

Yakın bir arkadaşımın ( Sevgili Neşe ) yeni doğum yapmış olmasını da fırsat bilerek hemen üyelik formu doldurup ücretsiz numune paketinden sipariş ettim. Kargo elime yaklaşık 5 gün gibi bir zaman dilimi içerisinde ulaştı. Paketi aldığım gibi doooğru yola çıktım ve hemen daha o gün denedik!!!

Yukarıda resimde gördüğünüz yakışıklının ismi Yiğit ( bir maşallah 'ınızı alırım ) Daha 40'ı pazar günü çıktı. Sizlere bu postu yazabilmem için bizzat o körpecik popişi ile denedi teyzesinin kuşu. :))) Önce kendisi sonra biz de memnun kaldık. Gönül rahatlığı ile diyebilirim ki, piyasada ki benzerleri ile kıyasıya kapışacak bir ürün.

Sleppy 'nin market sayfasını ziyaret etmek isterseniz ( lütfen tık tık) Çünkü, şu anda bebek bezlerinde %23 ile %30 arasında inanılmaz indirimler mevcut.

Gelelim Sleepy numune paketine; içerisinde 2 adet bebek bezi ve 1 adet alt açma bezi yer alıyor. Eğer siz de hemen üyelik formu doldurup ilk 50000 kişi arasına girebilirseniz bu ücretsiz numune paketine hiçbir kargo ücreti ödemeden sahip olabilirsiniz. Denediğiniz takdirde sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

İleride çocuğum olursa kesinlikle alacağım bir ürün. Tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)