11 Kasım 2015 Çarşamba

Biz erdik muradımıza, siz çıkın kerevetinize...


Merhabalar.

Veee sonunda oldu işte! Biz de dünya evine girdik. Ailelerimiz ve sevdiklerimiz kadar inanın biz ne koşturduk ne de yorulduk. Başından sonuna kadar koşuşturan, ilgilenen, emek harcayıp yorulan ve bunlarla mutlu olabilen başka ailelerimize, yanımızda olan, gelemese de arayıp soran dostlarımıza, arkadaşlarımıza çoook teşekkür ederiz.

Davetiyemiz, gelinliğim, gelin çiçeğim ve aksesuarlarımız, saçım, başım makyajım hakkındaki tüm detaylara bu postumun sonunda değineceğim. ;)


Düğünümüz Afyon / Dinar'da oldu. Biz oraya gidene kadar birçok şeyimiz zaten hazırdı. Diyebilirim ki biz tamamen misafir olarak gittik. Kına ve düğün için Park Ala düğün salonu kiralandı. Düğün salonu kirası içerisinde video çekimi, düğün pastası, kına için dj, tüm kına ve düğün boyunca bizi asiste edecek her türlü konforumuzu sağlayan bayan görevli, benim kına ve düğün saçım ve makyajım, ve düğün günü için meşrubat tamamen salon kirası içerisindeydi.

Dış mekan çekimlerimiz için fotoğrafçı İbrahim (soyadını bilmiyorum özür dilerim), sevgili eşim tarafından organize dildi. Aslında bizim amacımız kuaför çekimi, tren garı çekimi ve Suçıkan Parkı'nda yapılacak çekimden oluşuyordu ancak yaşanan küçük bir aksilik nedeniyle maalesef ki tren garında ki çekimi iptal etmek durumunda kaldık. Yine de çok keyifliydi. 12 cm topuklu ayakkabılar ile daracık 100 kadar basamağı o ağır gelinliğim ile çıkmak zorunda kalmama rağmen ;)


Gelin çiçeğimin resmini postumdaki ikinci resimde görmüşsünüzdür mutlaka ancak daha yakından görebilmeniz için burada da yer vermek istedim. Gelin çiçeğim, bilekliğim, damat yaka çiçeğine kesinlikle herkes bitti. Bayıldı bayıldı!

Toparlamak gerekirse; biz erdik muradımıza, siz çıkın kerevetinize... ;*


- Davetiyelerimizi ve http://www.ucuzdavetiyecim.com/ adresinden sipariş ettik. Mustafa Bey davetiye ve iki farklı adresler konusundaki tüm hassasiyetime sabırla cevap verdi. Kesinlikle öneririm!

 1000 adet davetiye ye 75 TL 1000 adet zarfa sadece 60 TL ödedik. Davetiye ve zarfların 600 er adeti Afyon'a 400 er adeti annemlerin evine geldi. Bunun dışında bu siteden kına malzemelerimizi de aldık. İnanın çok memnun kaldım. Kına malzemelerini görmek için (lütfen tık tık)

- Gelinliğim çok sevdiğim bir arkadaşımın kapattığı gelinlik mağazasından oldukça indirimli olarak aldım. Sevgili Çisil'e sevgiler ve öpücükler.

- Damatlık + ayakkabı + kemer + manşetli gömlek Hatemoğlu Alanya mağazasından alındı. Hatemoğlu damatlık koleksiyonunu görmek için (lütfen tık tık)

- Gelin çiçeği, bilekliği ve damat yaka çiçeği Madameevents Alanya Duygu Yüksel'in ellerinin emeğidir. Daha detaylı görebilmeniz için (lütfen tık tık)

- Kına ve Düğün için saçlarım Park Ala Düğün Salonunun bünyesinde bulunan Kuaför Antalya Ümit Bey (Abi) tarafından yapıldı. Gösterdiği sabır ve yaptığımız eğlenceli sohbet için çoook teşekkürler.

- Yine kına ve düğün makyajım sevgili görümcem Makeup Artist canımın taaaa içi Keziban Akçay'ın eseridir.

- Kına'da misafileri karşılarken giydiğim zümrüt yeşili elbisemi Trendyol'dan almıştım. Görmek isteyenler için (lütfen tık tık) Bunun dışında bir de kırmızı bir abiye giydim ancak ona bu postumda yer vermeyeceğim ;)

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgiler! ;)

4 yorum:

  1. Bloglara ne zamandır bakmadığım için yazılarını kaçırmışım:(

    Tekrar tekrar mutluluklar, yoruldun ama oldu bitti bak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıııım benim, çok teşekkür ederim. Enerjim düştüğü zamanlarda da desteğini esirgemedin. İyi ki varsın!

      Sil
  2. ne kadar güzel bir gelin olmuşsunuz mutluluklar :) takipteyim blogumada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Takibe alıyorum! ;)

      Sil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)