1 Aralık 2015 Salı

Madame Coco Alanya Mağazası Hayal Kırıklığım Hakkında



Madame Coco ile tanışmam bundan yıllar önce olmuştu. O gün bu gündür gittiğim şehirlerde denk geldikçe mağazalarını gezmeden o şehirden ayrılmadım. Her mağazasından da o zaman ki ihtiyacıma göre illaki bir şeyler illaki almışlığım var hani yani.





24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Madame Coco 'da %50+%50 indirim yapmışlar. Bu sebeple hemen web sayfalarından bir sürü ürün seçtim. Neden sonra çok emin değilim yeni taşındığım evime çok yakın olan mağazalarını bu bahane ile hem ziyaret eder hem de ürünleri kendim alırım diye karar verdiğim için hooop iş çıkışı mağazaya gittim.



Resimlerde görmüş olduğunuz ürünlerden ikişer adet hem kendi evime hem de iş arkadaşım Katya için aldım. Ancaaaak! öncelikle Alanya Madame Coco 'ya girişte ilk şok oluşum aynı indirim oranının mağazada uygulanmıyor oluşunaydı. %50+%20 indirim oranı uygulanıyordu. Hadi dedim neyse, çünkü web sayfalarından alışveriş yapılınca kargo creti ödememek için 150 TL gibi bir harcama yapmak gerekiyor. Dükkan kirası, personel maaşı vs içindir dedim. İkinci çok olma sebebim sebebim web sayfasından beğendiğim hiçbir ürün (özellikle çerçeveler ve banyo halıları) mağazada yoktu. üçüncü şok oluş sebebim ise mağaza inanılmaz dağınıktı. Müşteriler öyle bir talan etmişlerdi ki bir çok ürün maalesef ki kırılmış yada bir şekilde hasar görmüş bir haldeydi. Koskoca mağazada iki kişi tabi ki onca insanın dağınıklığını hem toplayıp, hem sürekli sorulara cevap verip, hem yeni ürünleri açıp yerleştirmeye ve tabi ki kasaya yetişemezdi...



Netice itibariyle nevresim takımı, mutfak önlüğü, banyo halıları ve 20 kadar çerçeve almayı planlarken toplamda 6 ürün alıp çıkmak zorunda kaldım. Umarım bu konuda kısa süre içerisinde yeni bir düzenleme yapabilirler.

Herşeye rağmen Madame Coco Alanya Mağazası çalışanlarını verdikleri hizmet ve sorunlu müşterilere gösterdikleri sabır nedeniyle tebrik ediyorum.

Teşekkürler!

2 yorum:

  1. Bu şekilde zırt pırt saçma indirimlerle insanların akıllarını başlarından alıyorlar.
    Oda yetmiyor kendilerini de dağıtıyorlar. İstikrarlı ve zamanlı indirim vs yapsalar ne çalışan ve alıcılar bu kadar dağılmaz.
    Tüketim çılgınlığımız hep bunların yüzünden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüketim çılgınlığımız konusunda kesinlikle sana katılıyorum Gonca'm. Kıymetli yorumun için teşekkür ederim canım.

      Sil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)