9 Aralık 2015 Çarşamba

Yılbaşı ağacı süslemenin haklı gururu!


Selamlar.

Turizm bölgesinde ve sektöründe çalışınca, ister istemez onların adetleri gereği 1 Aralık itibariyle Yılbaşı ağacımızı süslemiş olmamız gerekirdi... Ancak bu sene yalnız çalışıyor olmam ve yıl sonu hesapları vs ler nedeniyle elbette bunu yapmakta da geç kaldım. O.o



İlk resimde, arkamda görmüş olduğunuz ağaç 3 metrelik. Tek başıma süslemiş olmanın haklı gururunu duyuyorum :)) Aslında iş programım içerisinde 1 aydır belli olan ağaç süslemeyi gerçekten unutmuş olduğumu taa ki aylık ev alışverişimi yapmak için Avm'ye girdiğimde farkettim. Avm'de yılbaşı süs reyonları o kadar güzeldi ki resmen büyülendim. Bu sebeple de ertesi sabah işe gelir gelmez personellere depoda duran ağacımızı çıkarttırmak oldu.


Her ne kadar yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü vb özel günler, kapitalist düzenin bizleri alışveriş yapmaya mecbur hissettirdiğini düşünsem de evde küçük bütçeler ile yada kendin yap projeleri ile evinizi süslemeniz yada sevdiklerinize hediyeler yapmanızın mümkün olduğunu hatırlatmak isterim.


İster çılgınca alışveriş yapın isterseniz el emeğinizi konuşturun, bu size kalmış bir tercih. Unutmamak gerekir önemli olan bu günleri hatırlamak ve bu günlerde sevdikleriniz ile güzel anılar biriktirebileceğiniz zamanlar geçirmektir. ;)

Gününüz güzel geçsin.

3 yorum:

  1. Bayılıyorum yılbaşı süslerine ben de :)
    İçim açılıyor , aldıkça alasım geliyor resmen ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aramızda kalsın ama bende bayılıyorum. Allah'tan ki evim küçük, yoksa sanırım ipin ucu kaçacak :))

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)